FAQ

Veelgestelde vragen

We delen graag onze kennis, we hebben daarom de meest voorkomende vragen gebundeld op onze website.
Regelmatig vullen we deze vragen aan om je optimaal te informeren. Heb je een specifieke vraag?
Aarzel niet ons te contacteren, we helpen je graag je verder.

Kan ik een eigen ontwerp maken?

Doordat wij de korven produceren in onze eigen werkplaats is elk ontwerp in overleg mogelijk. Wij produceren de korven van staalmatten met een maaswijdte van 5cm. De hoogte, breedte en diepte is dus een veelvoud van 5cm.

Zijn schanskorven gemakkelijk te plaatsen?

Het plaatsen van de korven is heel eenvoudig en door iedereen uit te voeren. De korven worden in de door u opgegeven maten compleet voorgemonteerd afgeleverd. Plaats de lege korf op een stevige effen ondergrond. Door de deksel te openen kunt u de korven vullen met de breukstenen. Na het vullen kunt u de deksel sluiten en heeft u in lengte van jaren een onderhoudsvrije schutting of afscheiding.

Hoe lang gaan schanskorven mee?

Door gebruik te maken van absolute topkwaliteit gaaspanalen uit Duitsland, voorzien van een Galfan (zink-alu bedekking) hebben deze staalmatten een gegarandeerde levensduur van minimaal 50 jaar. Alle breukstenen in ons assortiment zijn weers- en vorstbestendige natuurstenen.

Hoe worden de korven bezorgd?

Onze schanskorven compleet voorgemonteerd afgeleverd. Eenvoudig uw korf op de daarvoor bestemde plek zetten en u kunt direct beginnen met het vullen van de korven met breukstenen die in een bigbag erbij geleverd worden.

Welke vullingen zijn mogelijk?

Door onze grote opslag mogelikheden hebben wij een zeer uitgebreid assortiment breukstenen in diverse maten en kleuren. Wil u echt iets bijzonders, dan is in overleg veel mogelijk.

Is het ook mogelijk om alleen schanskorven of breukstenen te bestellen?

Ja, U kunt ook alleen de breukstenen bestellen voor o.a. decoratie in uw tuin of vijverpartij en indien u zelf beschikt over vulmaterialen voor uw korf leveren wij ook schanskorven zonder breukstenen.

Waar kunnen de schanskorven en breukstenen geleverd worden door gervercamer.be?

We leveren in heel België. Tevens leveren wij ook naar Nederland.

Wat is de levertermijn?

Uw schanskorven worden in onze werkplaats voor u op maat geproduceerd, de aflevering bij u thuis is binnen 3-6 weken. Wij sturen u van te voren een email en nemen van te voren telefonisch contact met u op over de exacte datum en het tijdstip van aflevering. Het is in enkele gevallen mogelijk dat de aangegeven levertermijn niet wordt nagekomen door een te kort in de voorraad vanaf onze leveranciers.

Wat doe ik met lege bigbags en pallets na levering?

Deze mag U houden of weggooien. Er zit geen statiegeld op de bigbags en pallets, ook hoeven deze niet geretourneerd te worden.

Is het mogelijk zelf de schanskorven of breukstenen af te halen?

Ja, u kunt de schanskorven en breukstenen ook zelf afhalen bij ons. Dit kan je binnen de 2-3 weken

Kan ik de bestelling op een ander adres af laten leveren dan het factuuradres?

Ja, uiteraard kan dit. In het bestelmenu kunt U aanvinken of het leveradres gelijk is aan het factuuradres. Zo niet, dan krijgt U daar direct de mogelijkheid om een ander leveradres in te vullen.

Wat zijn de verzendkosten?

Deze zijn afhankelijk van de hoeveelheid produkten die u besteld, u kunt dit eenvoudig berekenen in de winkelwagen.

Krijg ik een orderbevestiging?

Ja, U krijgt altijd direct na het plaatsen van de bestelling een orderbevestiging per email. U krijgt dit op het opgegeven emailadres.

Moet ik verplicht over een emailadres beschikken om een bestelling te kunnen plaatsen?

Nee, U kunt ook zonder emailadres bij ons bestellen. Dit kan echter niet via internet. Indien U geen emailadres heeft, kunt u uw bestelling het beste telefonisch bij ons plaatsen. Bel hiervoor op 0472888461

Ik ben een zakelijke klant en wil de bestelling direct bij mijn klant laten afleveren. Is dit mogelijk?

Natuurlijk is dit ook mogelijk. U kunt een ander afleveradres opgeven dan het factuuradres.

Geen antwoord?

Helemaal geen probleem.
Stuur ons een e-mail met uw vraag en we sturen u direct een antwoord.