Projecten in de kijker

Projecten in de kijker

Steenkorven combinaties

Composiet, Thermowood, Cederhout,.. Naargelang wat je kiest is het uitermate duurzaam en absoluut onderhoudsvrij. U heeft er jarenlang plezier van, zonder omkijken. Wij leveren en plaatsen al deze schuttingen in combinatie met steenkorven.

Exclusieve steenkorven

Meestal zijn schanskorven rechthoekig, maar bij ons kunt u in bijna alle vormen korven verkrijgen. Ook speciale schanskorven behoren tot de mogelijkheden. Met uw ontwerp vervaardigen wij de speciale bekisting in onze eigen werkplaats.

Wij helpen jou met onze expertise

Contacteer ons en we nemen spoedig contact met jou op
om jow project te bespreken.

Vuurtafels

In combinatie met bijvoorbeeld een terrasafscheiding van schanskorven, vormen de gas- en tuinhaarden van Cosi Fires een geweldige blikvanger. Vanzelfsprekend zijn de Cosicube en Cosidrum in vrijwel alle schanskorfcombinaties te bestellen. Ons team levert en installeert, waarna u direct kunt genieten van een gezellige haardsfeer.

Steenkorven tuinbanken

Even lekker op een bankje van de zon genieten. Waarom zou dat geen bijzonder bankje kunnen zijn, eentje die perfect past bij de omheining van de tuin of terras? Inderdaad: een bankje gemaakt van schanskorven.

Steenkorven brievenbus

Deze originele brieven- is een absolute blikvanger. Vanzelfsprekend op maat leverbaar, zoals u van ons gewend bent.

Steenkorven bloembak

Uw tuin krijgt zowel een chique als een natuurlijke uitstraling met een steenkorven bloembak van ons. Deze sfeervolle accessoire is vervaardigd uit gaaspanelen van hoogwaardige kwaliteit. U heeft een ruime keuze uit diverse steensoorten voor de vulling van uw steenkorven bloembak. De benodigde onderdelen voor de montage worden standaard door ons meegeleverd. Hierbij kunt u denken aan c-ringen, afstandhouders en anti-worteldoek worden door ons standaard meegeleverd. Door de uitsparing in het midden van onze bloembak heeft u alle ruimte voor een bloempot met sierlijke bloemen.