Schanskorf voortuin Oost-Vlaanderen

Home » Schanskorf voortuin Oost-Vlaanderen

Eigen atelier

Kan in combinatie met hout

Volledig op maat ontworpen

Steenkorven - Gert Vercamer steenkorven

Een schanskorf in je voortuin in Oost-Vlaanderen

Zoek je een schanskorf om te plaatsen in je voortuin in Oost-Vlaanderen? Schanskorven zijn een onderhoudsvrije en stijlvolle manier om je voortuin af te bakenen. Je kan ervoor kiezen om te combineren met hout of composiet en je kan ook zelf het type steen kiezen, waardoor de steenkorf helemaal volgens eigen smaak is. Je kan bijvoorbeeld een koele, strakker ogende steen kiezen of helemaal de andere richting uitgaan en voor een warme, zuiderse steen gaan.

Wij helpen jou met onze expertise

Gert Vercamer van Vercamer Gert steenkorven

Een schanskorf laten plaatsen in je voortuin in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen

Bij ons zit je goed als je een schanskorf in je voortuin in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen wil laten plaatsen. We hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van kwalitatieve schanskorven. Dit doen we met de nodige stiptheid en zorg. Onze vakmensen plaatsen de schanskorf in jouw voortuin in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen met veel oog voor detail. Wil je je schanskorf liever zelf plaatsen? Dat is ook mogelijk. Je kan ervoor kiezen om de op maat gemaakte materialen te laten leveren, of ze zelf ophalen in ons atelier in Wachtebeke, nabij Gent. Wat je ook kiest, de materialen zijn van de hoogste kwaliteit , dat kunnen we je garanderen.

Doe nu een prijsaanvraag voor je schanskorf 

Wil je een schanskorf laten plaatsen in je voortuin in Oost- of West-Vlaanderen? Of ben je eerder op zoek naar een afbakening van je terras? Wat denk je van een steenkorven schutting met hout? Wat je ook wilt, wij kunnen je helpen je schanskorf te ontwerpen. Kijk zeker naar onze projecten om inspiratie op te doen. Bij Gert Vercamer Steenkorven krijg je schanskorven aan een eerlijke prijs. Vraag je offerte aan, of stuur ons een mailtje via info@mijnsteenkorf.be dan nemen we snel contact met je op.