Steenkorf laten plaatsen Oost-Vlaanderen

Home » Steenkorf laten plaatsen Oost-Vlaanderen

Eigen atelier

Kan in combinatie met hout

Volledig op maat ontworpen

Steenkorven - Gert Vercamer steenkorven

Een steenkorf laten plaatsen in Oost-Vlaanderen

Ben je aan het bekijken of je een steenkorf kan laten plaatsen in Oost-Vlaanderen? Je bent op de juiste plaats. Bij Gert Vercamer Steenkorven hebben we al jarenlang ervaring in het zorgvuldig plaatsen van steenkorven van topkwaliteit. Of je nu een omheining, eventueel in combinatie met hout, of iets anders wil plaatsen; bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat denk je bijvoorbeeld van een vuurschaal ingebouwd in een steenkorf? Of een BBQ? We hebben ook al originele brievenbussen en zitbanken geplaatst.

Wij helpen jou met onze expertise

Gert Vercamer van Vercamer Gert steenkorven

Een prachtige steenkorf laten plaatsen bij jou thuis in Oost-Vlaanderen

Een volledig op maat gemaakte steenkorf kan je laten plaatsen in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Je kiest uiteraard zelf het type steen. Wil je hout toevoegen? Dat kan zeker. Daarnaast kan je ook de vorm volledig zelf kiezen. Waar de meeste steenkorven rechthoekig zijn, maken wij steenkorven in alle vormen en maten. Geef ons jouw ontwerp door en wij gaan er graag mee aan de slag. Als de steenkorf klaar is, kun je deze bij jou thuis laten plaatsen in Oost- of West-Vlaanderen. We gaan met de nodige zorg aan de slag en zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Als je de steenkorf liever zelf plaatst, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Laat je nieuwe steenkorf door ons plaatsen in Oost- of West-Vlaanderen

Wil je een unieke steenkorf kopen en laten plaatsen in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Bij ons ben je op de juiste plaats. We plaatsen elke steenkorf met veel zorg en vakkennis. Bekijk zeker onze prachtige verwezenlijkingen. Je kan steenkorven als schutting plaatsen, maar bijvoorbeeld ook in je voortuin. Heb je vragen? Contacteer ons via het contactformulier of via info@mijnsteenkorf.be. Je kan ons ook bellen op 0472 88 84 61. We bekijken graag  wat we voor je kunnen doen.