Steenkorf schutting Oost-Vlaanderen

Home » Steenkorf schutting Oost-Vlaanderen

Eigen atelier

Kan in combinatie met hout

Volledig op maat ontworpen

Steenkorven - Gert Vercamer steenkorven

Steenkorf schutting in Oost-Vlaanderen

Heb je interesse om een steenkorf schutting te plaatsen in Oost-Vlaanderen? Wij zijn specialist in het maken van steenkorven schuttingen op maat. We maken onze schuttingen ook in combinatie met verschillende soorten hout en composiet. Wil je graag een milieuvriendelijke oplossing? Dan kan je voor thermowood kiezen. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg om jou het ontwerp en de afwerking van je dromen te bezorgen. Wat je ook kiest, je kunt erop vertrouwen dat we met veel zorg en de hoogste afwerkingsgraad jouw steenkorf schutting komen plaatsen in Oost-Vlaanderen.

Wij helpen jou met onze expertise

Gert Vercamer van Vercamer Gert steenkorven

Een steenkorf schutting plaatsen in Oost-Vlaanderen

Een steenkorf of schanskorf schutting produceren we in ons eigen atelier in Oost-Vlaanderen. Zo kunnen we elk ontwerp op maat maken. Je hebt een ruime keuze aan afwerkingsmogelijkheden en we verzekeren je dat onze leveranciers enkel materialen van hoge kwaliteit leveren. Bij ons in Wachtebeke, nabij Gent, zijn we pas tevreden als jij dat ook bent. Wil je graag een afbakening van je terras? Of eerder een schutting rond de tuin? Met onze ervaring en vakkennis zetten we de steenkorf of schanskorf schutting bij jou in Oost-Vlaanderen waar jij van droomt, en dat voor een eerlijke prijs.

Een steenkorf schutting plaatsen in West-Vlaanderen

We kunnen je steenkorf of schanskorf schutting ook in West-Vlaanderen komen plaatsen. Als je de schutting liever zelf plaatst, dan leveren we graag al de materialen en kan je meteen aan de slag. Wil je de materialen komen ophalen in ons atelier? Dat is zeker ook mogelijk. Of je nu je schanskorf of steenkorf schutting in Oost- of West-Vlaanderen wilt laten plaatsen, we bespreken samen graag alle mogelijkheden en bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Laat je schanskorf schutting nu plaatsen

Een schanskorf of steenkorf schutting laten plaatsen in Oost- of West-Vlaanderen, doe je bij Gert Vercamer Steenkorven. Met ons oog voor detail en streven naar perfectie zetten we al jaren kwalitatieve steenkorven die heel lang meegaan en bovendien volledig onderhoudsvrij zijn. Heb je interesse? Vraag een offerte aan en bekijk onze realisaties. Heb je nog vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of bel ons op 0472 88 84 61. We zijn er  om op al je vragen te antwoorden.