Steenkorven Oost-Vlaanderen

Home » Steenkorven Oost-Vlaanderen

Eigen atelier

Kan in combinatie met hout

Volledig op maat ontworpen

Steenkorven - Gert Vercamer steenkorven

Steenkorven in Oost-Vlaanderen

Met de steenkorven die wij plaatsen in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen kan jij je tuin een unieke, duurzame look geven. Onze specialiteiten met steenkorfcombinaties zijn omheiningen, tuintafels, vuurschalen en blokhaard barbecues. Je op maat gemaakte ontwerp kan in combinatie met hout, composiet of thermowood. Steenkorven zijn onderhoudsvrij en gaan jarenlang mee.

Wij helpen jou met onze expertise

Gert Vercamer van Vercamer Gert steenkorven

Voor steenkorven in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen moet je bij ons zijn

Met jarenlange ervaring in het plaatsen van steenkorven, een ruime keuze en kwaliteitsmaterialen van uitstekende leveranciers onderscheiden we ons bij Gert Vercamer steenkorven van de rest. Wij leveren onze steenkorven op maat verzorgd af in Oost- en West-Vlaanderen en zijn pas tevreden als jij dat bent. Lees meer over wie we zijn of over onze prijzen. Bekijk zeker ook onze afgewerkte projecten.

Je steenkorf of schanskorf samenstellen om te plaatsen in Oost– of West-Vlaanderen

Je steenkorf of schanskorf samenstellen om te plaatsen in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, doe je aan de hand van enkele eenvoudige stappen. Je kiest allereerst de afmetingen en vervolgens het type van de steen. Je kan ook extra materialen kiezen om in jouw steenkorf te verwerken. Daarna kan je kiezen tussen je steenkorven laten plaatsen door onze vakmensen in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, of je kan ervoor kiezen om je steenkorf zelf op te halen in ons atelier in Wachtebeke, nabij Gent. Bekijk een overzicht van wat we doen.

Doe nu een prijsaanvraag voor je schanskorf 

Wil je een schanskorf laten plaatsen in je voortuin in Oost- of West-Vlaanderen? Of ben je eerder op zoek naar een afbakening van je terras? Wat denk je van een steenkorven schutting met hout? Wat je ook wilt, wij kunnen je helpen je schanskorf te ontwerpen. Kijk zeker naar onze projecten om inspiratie op te doen. Bij Gert Vercamer Steenkorven krijg je schanskorven aan een eerlijke prijs. Vraag je offerte aan, of stuur ons een mailtje via info@mijnsteenkorf.be dan nemen we snel contact met je op.