Wie zijn we

Wie zijn we?

Met onze jarenlange ervaring in plaatsing van steenkorven en de sterk groeiende vraag, is het ons doel om te kunnen inspelen op al jouw specifieke noden en behoeften van jouw project! Wij houden van de uitdaging om op al je vragen en al jouw specifieke noden te kunnen inspelen en zo een op voor jou op maat gemaakt uniek product te ontwerpen.

Wij werken enkel met de beste kwaliteitsproducten om jouw perfecte steenkorf(en) te leveren geplaatst met de beste vakkennis. Wij produceren in ons eigen atelier en kiezen enkel de beste leveranciers en grondstoffen zodat wij 100% garant kunnen staan voor een optimaal resultaat voor u!

Ons team heeft maar één doel, jouw droom waarmaken door het afleveren van een mooi en perfect product!

Waarom voor ons kiezen?

Kiezen voor Gert Vercamer is kiezen voor een fijn staaltje vakmanschap.
Onze doelen en pijlers als bedrijf is jou de topkwaliteit te bieden binnen onze branche en u
de hoogste kwaliteit/prijs te bieden die er op de markt beschikbaar zijn, wij willen graag de
meerwaarde zijn in jouw projecten en dromen!

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen?

Team van specialisten

Opmetingen, productie, plaatsingen, deze gebeuren allemaal door vakmensen die elk uitblinken binnen hun domein. Gert Vercamer staat voor vakmanschap en kwaliteit.

Eigen productie

Gert Vercamer is reeds jarenlang aan de slag met de productie en plaatsing van steenkorven. We kennen de knepen van het vak en passen deze toe in al onze processen.

Onze materialen

Alle materialen die we gebruiken alsook elke leverancier waar we mee samenwerken, wordt zorgvuldig door ons gekozen. Alle steenkorven worden gemaakt in ons eigen atelier.

Talloze referenties

Door onze diversiteit in steenkorven, kunnen we heel wat verschillende referenties aan onze potentiële klanten voorleggen. Deze referenties helpen je vaak in het maken van keuzes.

Onze focus

Steenkorven zijn een uniek product, ze kunnen mee worden geïntegreerd in tuinen, opritten, zwembaden, enz …

Onze klanten doen op ons een beroep om samen met hen mee te denken naar een steenkorf die naadloos aansluit bij hun noden en behoeften. Onze jarenlange ervaring is een bijzonder troef in dat proces, door de vele vele plaatsingen die we hebben gedaan en onze duidelijke focus op ons product, zijn we een absolute meerwaarde voor onze klanten.

Vraag naar onze talrijke referenties en projecten, u zal snel overtuigd zijn dat wij ook voor jouw project een uitstekende partner kunnen zijn.